Wie zijn wij

Servifoon is een telesecretariaat gespecialiseerd in het behandelen van inkomend (inbound) en uitgaand (outbound) telefoonverkeer van artsen en vrije beroepen Een professionele en vriendelijke telefoonafhandeling is het belangrijkste visitekaartje van uw praktijk.

Wij zijn de oplossing indien uw praktijk onvoldoende werkzaamheden heeft voor een dure vaste kracht.

Dokters, tandartsen of advocaten en nog vele andere vrije beroepen kampen met overvolle agenda's. Ze worden tijdens de werkuren dan ook erg vaak gestoord om nieuwe afspraken te noteren. Er zijn momenten waarop men liever niet gestoord wordt, omdat men bij klanten is, omdat men onderweg is of in een vergadering is.

Zou het niet handig zijn indien een meertalige telefoniste de oproep in uw naam professioneel en discreet behandelt, nota neemt, informatie geeft, afspraken in uw persoonlijke online-agenda inboekt, op basis van door u op maat gemaakte scripts ?

De telefoonservice van Servifoon biedt u de beste oplossing voor uw bereikbaarheid tegen een fractie van de kosten van een vaste kracht. De gemotiveerde telefonistes zijn in staat uw telefoonverkeer af te handelen alsof zij bij u op kantoor zitten.

Doe nu een beroep op het telesecretariaat van Servifoon. Zo bent u zeker dat u geen enkel belangrijk telefoontje meer misloopt.

Door gebruik te maken van Servifoon hoeft u zich geen zorgen meer te maken over vrije dagen, ziekte en vakantie! Ook tijdens besprekingen, lunch enz. kunt u onze diensten inschakelen.